English/American Dansk
Familien Djernæs's Web

Velkommen
Velkommen

Kommentare
Kommentare

Træ
Stamtræ

Efternavne
Efternavne

Søg
Søg

Billeder
Billeder

@
e-mail liste

Information
Information

Kontakt
Kontakt

Information om disse sider

På disse sider vil jeg prøve at fortælle om Djernæs familen. Jeg vil prøve at give noget information om hvor familien kommer fra, hvem de er osv. Jeg vil vil også give dette som en mulighed for at binde familien tættere sammen - Jeg har modtaget nogle e-mails fra folk rundt omkring i verden, so bar navnet Djernæs eller vidste at en del af deres hed Djernæs, så de ville gerne vide om vi eventuelt var i familie. For det meste ver jeg ikke med sikkerhed i stand til at sige om vi var, men dette her er en stor chance.

Inspireret af dette, håber jeg at du vil sende din information om din del af familien, så vi kan knytte alle de løse ender sammen.

Siden familien har sine rødder i Danmark (så vidt jeg ved på nuværende) disse sider skulle være på dansk, og med tanke på at de fleste danskere taker/læser engelse, og da alle mine web sider er skrevet på engelsk, vil jeg først og fremmest skrive på engelsk men forsøge at holde begge sprog opdateret.

Min hovedkilde er en familiebog som jeg fik af min far for nogle år siden. Bogen er skrevet i 1972 af Cai Mygind fra Brønshøj, Danmark. Jeg har ikke været i stand til at finde ham, for at få hans tilladelse til at genudgive hans bog på internettet. Bogen er skrevet på dansk, på et, for mig, meget gammelt dansk (man skulle tro at det var 1872 og ikke 1972!), så derfor vil foretrækker jeg at skrive hans information med mine egne ord (husk jeg bruger engelsk som hoved sprog).

Den 29. Juli 1998 fik jeg en mail fra Judy Damewood, hun viste sig at være i familie med mig gennem min tip-oldefar, og hun har sendt mig mere information om familien (specielt den amerikanske del). Inspireret af den information, jeg har started på vores families stamtræ, og mere kommer løbende.

Hvis du ved bare en smule om Djernæs familien, så ved du sikkert at vi har en forfar, som var kaldt Preetzmann. Min kusine Sigrid arbejder på at samle informationer om den del af familien, hele vejen tilbage til omkring 1500, så der er en masse information som kan blive gjort tilgængeligt her.


Copyright © 2000-2001 by Martin Djernæs